VOSTOK kommunikation har i foråret 2017 gennemført en spørgeskemaundersøgelse samt telefoninterviews med mindre advokathuse i Region Midtjylland. Det har vi sammenfattet i Advokatundersøgelsen 2017, hvis anbefalinger vi her opsummerer.

1: Stil dig forrest med sociale medier

Kun omtrent 1/4 af de mindre advokathuse er til stede på sociale medier med så regelmæssige mellemrum, at det rigtig giver mening. Det er det samme som næsten uanede muligheder for dem, der gerne vil stille sig forrest på det private marked for advokatydelser. Det starter med en holdbar strategi for brugen af sociale medier.

2: Del viden

De fleste (for)brugere af services eller fysiske produkter researcher grundigt på nettet forud for et eventuelt køb eller en henvendelse til en udbyder. Det betyder, at de som regel er relativt langt i en købsproces, hvor de samler viden omkring f.eks. huskøb, skilmisse eller forskellige civilretlige tvister, før de henvender sig. Den viden kan de lige så godt få af dig, for så er det dig, de henvender sig til, når de beslutter sig for at få hjælp.

3: Brug video

God video er én af de væsentligste nøgler til succes på særligt Facebook. Her kan du enkelt og vedkommende forklare en problemstilling som f.eks. huskøb, skilsmisse eller en almindelig civilretlig tvist. Hvis du gør dig den ulejlighed at tekste dine videoer også, vil de ganske givet blive set af mange. Facebook overprioriterer video i sin måde at præsentere indhold på, så du er i udgangspunktet sikret en plads forrest i køen.

4: Gør dit marketing-mix målbart

Meget få advokater har en nedskreven kommunikationsstrategi. Det kan vi kun anbefale at have – eller få. Det giver mulighed for at prioritere ressourcerne og evaluere systematisk, så de brugte ressourcer i form af tid og penge faktisk understøtter forretningen.

Advokatundersøgelsen 2017 her.

Se hvad Bindeballe Advokater ApS mener om samarbejdet med VOSTOK kommunikation.

Vil du vide mere om, hvordan din kommunikation kan bringe dig foran i køen til opmærksomhed, så kontakt Rasmus på telefon 6130 5677 eller skriv til rasmus@vostok.dk

Spændende brancheindsigt: Få Advokatundersøgelsen 2017

Se hvordan advokaterne i Region Midtjylland kommunikerer. Læs om tendenser, faldgruber og muligheder i en branche under forvandling.

Du skriver dig samtidig op til vores nyhedsbrev, som du altid kan framelde igen.

Tak - du har fået en mail. Om tre klik har du undersøgelsen på din skærm.