Siden sidste sommer har VOSTOK kommunikation udviklet en håndfuld hjemmesider for efterskoler, en advokat samt andre erhvervsdrivende. Vi har produceret indhold til de sociale medier, så det har stået ud af ørerne (på den gode måde, forstås), fundraiset og krisekommunikeret.

Vi synes selv, at vi har hævet niveauet.

Det meste er lavet med baggrund i stærke grundfortællinger, som vi har skabt sammen med vores kunder. Det har været dejligt – og nu er det sommer! VOSTOK er tilbage den 8. august på kontoret i Balticagade.

 

Spændende brancheindsigt: Få Advokatundersøgelsen 2017

Se hvordan advokaterne i Region Midtjylland kommunikerer. Læs om tendenser, faldgruber og muligheder i en branche under forvandling.

Du skriver dig samtidig op til vores nyhedsbrev, som du altid kan framelde igen.

Tak - du har fået en mail. Om tre klik har du undersøgelsen på din skærm.