Vi lægger
strategien.

VOSTOK har erfaring med kommunikation.
Vi skaber rød tråd og virkning.
Det er det, der rykker for vores kunder.

ERFARING MED KOMMUNIKATION OG ANALYSE

VOSTOK styrker små- og mellemstore virksomheder gennem målrettet og virkningsfuld kommunikation: Anderledes løsninger, som giver vores kunders kunder en oplevelse af at blive set – og høre til.

VOSTOKs ekspertise bygger på en betydelig erfaring med kommunikation “in house” samt på et netværk af landets skarpeste hjerner, når det kommer til design, social media, web, film og meget mere.

Rasmus Rysgaard fra VOSTOK kommunikation har erfaring med kommunikation

Rasmus

Har mange års erfaring med kommunikation, ledelse og strategisk ansøgningsarbejde. Rasmus grundlagde VOSTOK kommunikation i 2011, og har desuden mere end 10 års erfaring med ledelse og strategisk kommunikation: Det handler om at skabe rød tråd, klarhed i budskaberne og fremdrift. Rasmus har en fortid som bl.a. administrativ leder, projektleder og fundraiser, og har studeret retorik, musik og samfundsfag på universiteterne i Aarhus og København. Rasmus rådgiver en række virksomheder og skoler i kommunikation og sidder i bestyrelsen for Lunderskov EfterskoleRasmus på LinkedIn.

Louise Sejersbøl fra VOSTOK kommunikation har erfaring med kommunikation

Louise

Er juniorkonsulent. Louise er uddannet multimediedesigner fra EAAA, og har ekspertise inden for UX og digitale løsninger. Louise har erfaring fra ansættelser hos bl.a. Aarhus SeaRangers, Aarhus Litteraturcenter og Jysk Børneforsorg. Louise er i øjeblikket ved at dygtiggøre sig yderligere med en overbygning i digital konceptudvikling og kommunikation. Louise på LinkedIn.

KUNDERNE SIGER

VOSTOK fik til opgave at lave en ny hjemmeside til advokat-virksomheden. Der blev gået grundigt til værks fra VOSTOKs side med indledende interviews og research.

Undervejs i processen blev vi (nænsomt) udfordret af VOSTOK på nogle områder og tiltag, som vi hidtil havde haft en holdning og opfattelse af skulle være på en bestemt måde – med VOSTOKs input og tilgang har vi rykket os i den rigtige retning.

Vi står i dag med en hjemmeside, der på den helt rigtige måde adskiller sig fra vore konkurrenters og viser et præcist billede af hvad virksomheden står for.

Vi har været absolut tilfredse med samarbejdet og det leverede produkt, og ser frem til at vi igen skal gøre brug af VOSTOKS ydelser.

Mette Bindeballe

Advokat og indehaver, Bindeballe Advokater

Tolne Efterskole havde brug for en ny hjemmeside og en virkningsfuld kommunikationsstrategi. Vi havde brug for et ”setup,” som kunne afspejle vores skole og præsentere den maksimalt godt for de kommende elever og deres forældre.

Vi bad VOSTOK kommunikation om at løse opgaven. Det har vi ikke fortrudt.

(…)

VOSTOK kommunikation fangede og videreformidlede essensen af vores skole helt formidabelt. Efter at hjemmesiden er kommet i luften har VOSTOK kommunikation leveret en rigtig god service i forhold til at få de sidste ting på plads.

Vi glæder os til at samarbejde med VOSTOK kommunikation i fremtiden.

Anne-Mette Reckmann

Forstander, Tolne Efterskole

Tommerup Efterskole havde vedtaget ny strategi med nye linjefag – og så havde vi brug for at tydeliggøre vores værdier. VOSTOK kommunikation har hjulpet os med at få det til at ske.

Efter tre-kvart år står vi nu med et rigtig godt elevoptag i forhold til de foregående år. Vi står med hjemmeside, annoncer m.v., som præcist udtrykker, hvem vi er, og hvad vi står for.

VOSTOK kommunikation har desuden samarbejdet med lærere og elever om vedkommende indhold til sociale medier. Der er rød tråd i tingene og elever på gangene. Opgaven er løst – vi ser frem til det fortløbende samarbejde med VOSTOK kommunikation.

Peter Munk Povlsen

Forstander, Tommerup Efterskole

Rasmus fra VOSTOK kommunikation er én af de analytisk og sprogligst skarpeste personer, jeg har mødt. Rasmus forstår at indfange kernen i organisationen og skabe kommunikations-koncepter, som giver retning. Rasmus har rådgivet om kommunikation og forskellige projekter. Bl.a. skrev Rasmus den ansøgning, der gav os 1.000.000 kr., og rådgav desuden i den proces, der i 2013 endte med, at vi fik ændret Højskoleloven.

René Schlüter Jacobsen

Forstander, Risskov Efterskole

Vi har fået Facebook-strategi, pressemeddelelser, tekster, hjemmeside, billeder og video fra VOSTOK kommunikation. Rasmus fra VOSTOK har været virkelig god til at sætte sig ind i den måde, vi tænker og taler på. Nogle gang er vi faktisk i tvivl om, om det er Rasmus eller os selv, der f.eks. har skrevet en Facebook-post eller et blog-indlæg.

Dorte Klausen

Indehaver, DK OPTIK

VOSTOK kommunikation har fornyet det sproglige og visuelle udtryk for for operaen med en ny hjemmeside, som vi får meget ros for. VOSTOK har samtidig søgt midler hjem til operaen fra fonde og sponsorer.

VOSTOK kommunikation forstår sine kunder på en måde, som jeg kender meget få andre, der gør.

Mine varmeste anbefalinger!

Jesper Buhl

Operachef, Den Fynske Opera

Vi nyder ofte godt af at bruge VOSTOK som sparringspartner i forbindelse med forskellige projekter, hvor vi brug for at blive tydelige på, hvad der er, vi gerne selv vil, og hvilke budskaber vi gerne vil sende til vores omverden.

Når vi arbejder sammen med Rasmus fra VOSTOK bliver vi mødt af en ærlighed, en underfundighed og et gå-på-mod, som er energigivende og inspirerende i vores arbejde.

Karin B. Pedersen

Direktør og proceskonsulent, KAPE proces & rekruttering

VOSTOK kommunikation har hjulpet os i gang med en systematisk kommunikation på de sociale medier og i pressen. Vi er nu ugentligt på de sociale medier med gode resultater og i pressen jævnligt. VOSTOK har vist stor indlevelse i vores virksomhed. Vi kommunikerer nu med basis i vores rigtige værdier. Det er trygt – og det virker.

Torben Engsig Svan Sørensen

Direktør, ZENI arkitekter

DEM HAR VI OGSÅ HJULPET

Vejle Kommune · Bindeballe Advokater · Haderslev Erhvervsråd · Sønderborg Erhvervs- og Turistråd · Haderslev Kommune · UC Syddanmark · DK OPTIK · Profors Forsikringsformidling · Agerskov Ungdomsskole · Sportsefterskolen SINE · Risskov Efterskole · OrkesterEfterskolen · Lunderskov Efterskole · Hoptrup Efterskole · Efterskolen for Scenekunst · ZENI arkitekter · Tommerup Efterskole · Dansk Artist Forbund · Rantzausminde Efterskole · Aabæk Efterskole · Midtjysk Efterskole · Efterskolerne i Sydøstjylland · ENVO-DAN · Easy Project · Den Fynske Opera · Esbjerg Ensemble · og mange flere...

Ring. Skriv. Hallo.

VOSTOK kommunikation
Balticagade 10B, 2. th · 8000 Aarhus C
info@vostok.dk / 6130 5677