Flere gæster til Danhostel Haderslev

Strategisk udfordring: At skabe sammenhæng

Danhostel Haderslev Vandrerhjem er rigtig mange forskellige ting: Vandrerhjem, sportel, forsamlingshus i skoven, campingplads, traktørsted, kano- og cykeludlejning og meget, meget mere. Men det hele skal hænge sammen – ellers kan ingen hitte rede i, hvad der foregår.

Samtidig med behovet for en gennemgående linje i de mange tilbud, havde Haderslev Vandrerhjem et mere akut behov for at få fyldt op med sommergæster.

Proces

Som altid ønsker VOSTOK kommunikation først og fremmest at vide, hvilke mennesker vi sidder over for: Hvad er deres drive? Hvad vil de gerne med deres forretning. Derfor gennemførte vi interviews med Pia og Peter Jørgensen, som er værtsparret på Danhostel Haderslev Vandrerhjem. Vi skrev derefter en grundfortælling, som kunne rumme to ting: Stedets mange aktiviteter og det, man kunne kalde “stedets ånd:” Det som gør Danhostel Haderslev Vandrerhjem til den særlige virksomheder, der er tale om.

Løsning: masser af omtale

For at fylde op med sommergæster, skrev VOSTOK kommunikation korte manuskripter til små film om selve vandrerhjemmet – men lige så meget Haderslevs og omegns herligheder. Videoerne har et meget “hjemmelavet” og dermed troværdigt look, og er da også mere eller fremstillet af Pia og Peter selv. Da de første videoer havde opnået gode “seertal” på Facebook, udsendte vi en pressemeddelelse med “meta-billeder” om Pia og Peters succes på Facebook, og lod dermed historien “ramme” den skrevne presse i agurketiden.

Det gav bl.a. omtale i JydskeVestkysten og Ugeavisen.

Øvelser gav de ønskede resultater, og Danhostel Haderslev Vandrerhjem blev på ret kort tid fyldt henover sommeren 2017.

Pia og Peter Jørgensen om samarbejdet med VOSTOK kommunikation:

Danhostel Haderslev hyrede i VOSTOK kommunikation i foråret 2017. Opgaven var at skabe en form for program, som kunne få vores mange tiltag til at hænge meningsfuldt sammen. Danhostel Haderslev driver, foruden vandrerhjemmet, campingplads, cykel- og hytteudlejning, kanosejlads, arrangementer med spisning m.v.

 

VOSTOK kommunikation udformerede som det første en skarp grundfortælling, som kunne rumme alle vores aktiviteter og skabte samtidig et program for den fremadrettede udvikling af vores forskellige kommunikationsplatforme.

 

Vi brugte herefter en dag med VOSTOK kommunikation og filmede vores faciliteter og den dejlige by, som vi bor lige ved. Det resulterede i en lille film-serie på Facebook, som vakte stor opmærksomhed og omtale i en hel række dagblade henover sommeren.

Vi har aldrig opnået så stor opmærksomhed ved så forholdsvis lille en indsats.

 

Vi har i skrivende stund fulde huse igen – og vi ser frem til at samarbejde med VOSTOK kommunikation i fremtiden.

KUNDE

Danhostel Haderslev Vandrerhjem

OPGAVE

At skabe sammenhæng i de mange forskellige aktiviteter og tilbud under “hatten” Danhostel Haderslev Vandrerhjem. At fylde op med sommergæster.

KOMPETENCER

  • analyse og strategi
  • video
  • billeder
  • pressearbejde

RESULTATER

Fulde huse på vandrerhjem og campingplads. Et program for den fremadrettede markedsføring.

 

Ring. Skriv. Hallo!

VOSTOK kommunikation
Balticagade 10B, 2. th · 8000 Aarhus C
info@vostok.dk / 6130 5677