Hjemmeside til advokat

Bindeballe Advokater.
Jura. Ansvar. Troværdighed.

Strategisk udfordring

At skabe en troværdig hjemmeside til advokat Mette Bindeballe: Et udtryk, der kunne bringe virksomheden videre. Advokat Mette Bindeballe startede firmaet sammen med en betydeligt ældre advokat. Historien i offentligtheden handlede derfor i nogle år om “den unge, talentfulde Mette.” Det var til en start en god historie. Men som årene er gået, skulle der et mere “voksent” udtryk til: Ét som svarer til den reelle erfaring og indsigt, der findes hos Bindeballe Advokater.

Proces

VOSTOK gennemførte interviews med Mette Bindeballe og blev sammen med hende enig om en stil og et udtryk: Vi ville gå efter at vise erfaring og sikkerhed. Samtidig måtte man gerne se, at Mette Bindeballe både har glimt i øjet og brænder for det, hun laver.

VOSTOK producerede herefter et simpelt website, billeder og en lille video, som nu udgør rygraden i Bindeballe Advokaters udtryk.

Løsning

Bindeballe Advokater rekrutterer i altovervejende grad nye klienter fra netværksarrangementer m.v. Hjemmeside, billeder osv. fungerer derfor sjældent som første indgang til firmaet, men som stedet, hvor potentielle klienter møder Bindeballe Advokater anden gang. Derfor er det afgørende, at udtrykket svarer til den Mette Bindeballe, som virksomhedsledere og andre potentielle klienter møder face-to-face første gang. Det giver den troværdig, Bindeballe Advokater fortjener.

Advokat Mette Bindeballe om samarbejdet med VOSTOK kommunikation:

VOSTOK fik til opgave at lave en ny hjemmeside til advokat-virksomheden. Der blev gået grundigt til værks fra VOSTOKs side med indledende interviews og research. Undervejs i processen blev vi (nænsomt) udfordret af VOSTOK på nogle områder og tiltag, som vi hidtil havde haft en holdning og opfattelse af skulle være på en bestemt måde – med VOSTOKs input og tilgang har vi rykket os i den rigtige retning.

 

Vi står i dag med en hjemmeside, der på den helt rigtige måde adskiller sig fra vore konkurrenters og viser et præcist billede af hvad virksomheden står for. Vi har været absolut tilfredse med samarbejdet og det leverede produkt, og ser frem til at vi igen skal gøre brug af VOSTOKS ydelser.

Besøg Bindeballe Advokater på www.bindeballeadvokater.dk.

KUNDE

Bindeballe Advokater ApS

OPGAVE

At skabe en hjemmeside, som i udtryk, farver m.v. tydeligt viser kernen i Bindeballe Advokaters måde at arbejde på. Som signalerer troværdighed, erfaring – og kan give kommende klienter tryghed i valget af en lokal erhvervsadvokat.

 

KOMPETENCER

  • analyse og strategi
  • hjemmeside
  • billeder
  • video

Ring. Skriv. Hallo!

VOSTOK kommunikation
Balticagade 10B, 2. th · 8000 Aarhus C
info@vostok.dk / 6130 5677