Styr på din
kommunikation.

Kommunikation og markedsføring er mange ting.
Vi skaber tillid på tværs af medier.

Styr på det.

Kommunikation og markedsføring er mange ting.
Vi finder din styrke på tværs af medier.

Krisekommunikation

Vi sørger for, at tingene ikke kommer ud af kontrol. Hverken i pressen eller på de sociale medier.

Sociale medier

Du har et godt produkt. Men kan du skabe godt indhold? Hver uge? Hele året? Vi sætter holdet, der sørger for, at det sker.

Pressearbejde

Vil du gerne i avisen? Vi skriver pressemeddelelsen, så den sidder lige i skabet. Vi kender journalisterne og forstår medierne.

Hjemmesider

En flot, responsiv hjemmeside er et must. Vi hjælper med at træffe kloge og langtidsholdbare valg til hjemmesider, som holder mere end én sæson, og som kan bygges videre på.

Annoncering

Du vil ud over rampen. Skal det være Facebook-annoncering, Google Adwords, print eller noget fjerde? Vi hjælper dig med at træffe de rigtige valg – og sørger for, at det sker.

Strategi

Langtidsholdbare løsninger og platforme for udvikling er vores spidskompetence. God kommunikationsstrategi er ikke en tung rapport, som ingen læser. Men alt, hvad vi laver, er strategisk. Skal vi gå i dybden for dig?

Krise-kommunikation

Vi sørger for, at tingene ikke kommer ud af kontrol. Hverken i pressen eller på de sociale medier.

Sociale medier

Du har et godt produkt. Men kan du skabe godt indhold? Hver uge? Hele året? Vi sætter holdet, der sørger for, at det sker.

Pressearbejde

Vil du gerne i avisen? Vi skriver pressemeddelelsen, så den sidder lige i skabet. Vi kender journalisterne og forstår medierne.

Hjemmesider

En flot, responsiv hjemmeside er et must. Vi hjælper med at træffe kloge og langtidsholdbare valg til hjemmesider, som holder mere end én sæson, og som kan bygges videre på.

Annoncering

Du vil ud over rampen. Skal det være Facebook-annoncering, Google Adwords, print eller noget fjerde? Vi hjælper dig med at træffe de rigtige valg – og sørger for, at det sker.

Strategi

Langtidsholdbare løsninger og platforme for udvikling er vores spidskompetence. God kommunikations-strategi er ikke en tung rapport, som ingen læser. Men alt, hvad vi laver, er strategisk. Skal vi gå i dybden for dig?

DET SIGER VOSTOKS KUNDER

Bindeballe Advokater

VOSTOK fik til opgave at lave en ny hjemmeside til advokat-virksomheden. Der blev gået grundigt til værks fra VOSTOKs side med indledende interviews og research. Undervejs i processen blev vi (nænsomt) udfordret af VOSTOK på nogle områder og tiltag, som vi hidtil havde haft en holdning og opfattelse af skulle være på en bestemt måde – med VOSTOKs input og tilgang har vi rykket os i den rigtige retning.

Vi står i dag med en hjemmeside, der på den helt rigtige måde adskiller sig fra vore konkurrenters og viser et præcist billede af hvad virksomheden står for. Vi har været absolut tilfredse med samarbejdet og det leverede produkt, og ser frem til at vi igen skal gøre brug af VOSTOKS ydelser.

Mette Bindeballe
Advokat og indehaver, Bindeballe Advokater

Tommerup Efterskole

Tommerup Efterskole havde vedtaget ny strategi med nye linjefag – og så havde vi brug for at tydeliggøre vores værdier. VOSTOK kommunikation har hjulpet os med at få det til at ske.

Efter tre-kvart år står vi nu med et rigtig godt elevoptag i forhold til de foregående år. Vi står med hjemmeside, annoncer m.v., som præcist udtrykker, hvem vi er, og hvad vi står for.

VOSTOK kommunikation har desuden samarbejdet med lærere og elever om vedkommende indhold til sociale medier. Der er rød tråd i tingene og elever på gangene. Opgaven er løst – vi ser frem til det fortløbende samarbejde med VOSTOK kommunikation.

Peter Munk Povlsen
Forstander, Tommerup Efterskole

ZENI arkitekter

VOSTOK kommunikation har hjulpet os i gang med en systematisk kommunikation på de sociale medier og i pressen. Vi er nu ugentligt på de sociale medier med gode resultater og i pressen jævnligt. VOSTOK har vist stor indlevelse i vores virksomhed. Vi kommunikerer nu med basis i vores rigtige værdier. Det er trygt – og det virker.

Torben Engsig Svan Sørensen

Direktør, ZENI arkitekter

Danhostel Haderslev

Danhostel Haderslev hyrede i VOSTOK kommunikation i foråret 2017. Opgaven var at skabe en form for program, som kunne få vores mange tiltag til at hænge meningsfuldt sammen. Danhostel Haderslev driver, foruden vandrerhjemmet, campingplads, cykel- og hytteudlejning, kanosejlads, arrangementer med spisning m.v.

VOSTOK kommunikation udformerede som det første en skarp grundfortælling, som kunne rumme alle vores aktiviteter og skabte samtidig et program for den fremadrettede udvikling af vores forskellige kommunikationsplatforme.

Vi brugte herefter en dag med VOSTOK kommunikation og filmede vores faciliteter og den dejlige by, som vi bor lige ved. Det resulterede i en lille film-serie på Facebook, som vakte stor opmærksomhed og omtale i en hel række dagblade henover sommeren.

Vi har aldrig opnået så stor opmærksomhed ved så forholdsvis lille en indsats.

Vi har i skrivende stund fulde huse igen – og vi ser frem til at samarbejde med VOSTOK kommunikation i fremtiden.

Pia og Peter Jørgensen
værtspar, Danhostel Haderslev Vandrerhjem

Tolne Efterskole

Tolne Efterskole havde brug for en ny hjemmeside og en virkningsfuld kommunikationsstrategi. Vi havde brug for et ”setup,” som kunne afspejle vores skole og præsentere den maksimalt godt for de kommende elever og deres forældre.

Vi bad VOSTOK kommunikation om at løse opgaven. Det har vi ikke fortrudt.

(…)

VOSTOK kommunikation fangede og videreformidlede essensen af vores skole helt formidabelt. Efter at hjemmesiden er kommet i luften har VOSTOK kommunikation leveret en rigtig god service i forhold til at få de sidste ting på plads.

Vi glæder os til at samarbejde med VOSTOK kommunikation i fremtiden.

Anne-Mette Reckmann

Forstander, Tolne Efterskole

DK OPTIK

Vi har fået Facebook-strategi, pressemeddelelser, tekster, hjemmeside, billeder og video fra VOSTOK kommunikation. Rasmus fra VOSTOK har været virkelig god til at sætte sig ind i den måde, vi tænker og taler på. Nogle gang er vi faktisk i tvivl om, om det er Rasmus eller os selv, der f.eks. har skrevet en Facebook-post eller et blog-indlæg.

Dorte Klausen

Indehaver, DK OPTIK

KAPE proces

Vi nyder ofte godt af at bruge VOSTOK som sparringspartner i forbindelse med forskellige projekter, hvor vi brug for at blive tydelige på, hvad der er, vi gerne selv vil, og hvilke budskaber vi gerne vil sende til vores omverden.

Når vi arbejder sammen med Rasmus fra VOSTOK bliver vi mødt af en ærlighed, en underfundighed og et gå-på-mod, som er energigivende og inspirerende i vores arbejde.

Karin B. Pedersen

Direktør og proceskonsulent, KAPE proces & rekruttering

Den Fynske Opera

VOSTOK kommunikation har fornyet det sproglige og visuelle udtryk for for operaen med en ny hjemmeside, som vi får meget ros for. VOSTOK har samtidig søgt midler hjem til operaen fra fonde og sponsorer.

VOSTOK kommunikation forstår sine kunder på en måde, som jeg kender meget få andre, der gør.

Mine varmeste anbefalinger!

Jesper Buhl

Operachef, Den Fynske Opera

Sportsefterskolen SINE

I sommeren 2017 begyndte stormen. En forælder gik i pressen med en historie, som ikke var sand. Pressen slog det stort op i løbet af kort tid og under ganske dramatiske overskrifter.

På Sportsefterskolen SINE er vi meget bevidste om, at tillid internt og eksternt er vores vigtigste aktiv. Derfor var situationen kritisk.

Heldigvis ringede vi til VOSTOK kommunikation, som forinden havde lavet et stykke strategisk kommunikationsarbejde for os.

Allerførst startede VOSTOK med at skabe overblik over situationen. Derfra udviklede vi sammen en plan for håndtering af situationen – herunder ikke mindst hvem der skulle udtale sig om hvad, hvordan og hvornår. Det hele foregik mens krisen stod på og under ganske stort pres.

VOSTOK sørgede for overblik, talepapirer og skrivelser hurtigt og med stor sikkerhed, så vi indledningsvist kunne dæmpe mediestormen, håndtere journalisterne m.v.

Herefter medvirkede VOSTOK til at få rettet fejl i en hel række af artikler på nettet og tog efterfølgende hånd om, at vi fik genetableret samarbejdet med og relationen til det medie, der primært skrev historierne.

Arbejdet kulminerede i en opfølgende helsides-artikel, som rettede op på billedet af skolen og min person i den nære og regionale offentlighed. Effekten var selvsagt bedre end den, som et eventuelt medhold i Pressenævnet kunne have givet i form af en notits.

Sideløbende med pressearbejdet benyttede VOSTOK kommunikation effektivt de sociale medier samt hjemmeside og SEO til at pleje vores nationale netværk og billedet af vores skole her.

Vi fik sat punktum på en god måde for en træls historie. Der var hele tiden nogen bag os på menneskelig bølgelængde.

Jeg kan kun anbefale VOSTOK til enhver virksomhed eller skole, som enten har akut brug for krisekommunikation eller ønsker at forberede sig på den altid uventede mediestorm.

Peter Bruhn Jepsen,
forstander, Sportsefterskolen SINE

Hvad siger du?

Vi har dejlig udsigt over Aarhus havn og midtby – og så har vi altid øko-kaffe på kanden. Hvis du vil have en kop af den og en snak om din kommunikation, skal du være så hjerteligt velkommen. Find os her.

Ring. Skriv. Hallo!

VOSTOK kommunikation
Balticagade 10B, 2. th · 8000 Aarhus C
info@vostok.dk / 6130 5677