Vi er
VOSTOK kommunikation

Rasmus Anker Rysgaard

Rasmus er cand.mag. i musik og samfundsfag med supplering i retorik. Rasmus har 15 års erfaring fra både det private erhvervsliv som konsulent og underviser, såvel som fra kulturbranchen som kommunikatør, organisator og administrativ leder.

Den frie skole er i Rasmus’ DNA. Som forstanderbarn fra en kombineret høj- og efterskole er værdierne podet ind fra barnsben. Senere i livet har Rasmus selv gået på efterskole, været aktiv i foreningsverdenen og undervist på både en højskole og en efterskole.

Rasmus er bestyrelsesmedlem for en af landets større efterskoler, og er naturligvis en aktiv forælder på sin søns frie skole.

Siden 2011 har Rasmus i regi af VOSTOK kommunikation rådgivet en lang række skoleledere over hele landet i kommunikation, markedsføring, fundraising og projektledelse samt løst opgaver i samme kategorier med mærkbare resultater til følge.

Jimi Hove

Digital marketing (ass. partner). Jimi har en længere erhvervskarriere bag sig som iværksætter i flere brancher. De senere år har Jimi dedikeret sig den digitale marketing fuldt ud.

Jimi har overblikket over annoncering og diverse teknikker til at ramme målgruppen præcist og effektivt.

Jimi er tilknyttet VOSTOK kommunikation som associeret partner og ansvarlig for skolernes annoncering på nettet.

Connie Ejskær Braüner

Konsulent. Connie er foreningsmenneske, cand.mag. og retoriker. Connie er ét af VOSTOKs stærkeste kort, når det kommer til sprog, formidling og forståelse.

Connie er tilknyttet en række af VOSTOK kommunikations løbende kunder, og arbejder sideløbende på deltid i én af Danmarks største børne- og ungdomsorganisationer.

Morten Bonde Stenger

Content Creator. Morten fanger essensen af skolernes mobil-optagelser og producerer stærke fortællinger med klare budskaber. Han læser Nordisk Sprog og Litteratur på kandidaten med tilvalg i historie på Aarhus Universitet. Her lægger han meget tid i frivilligt arbejde, hvor han både tager fagligt og socialt ansvar som tidligere formand for Nordisk Fagudvalg, medlem af fredagsbaren og som tutor.

Morten har længe interesseret sig for videoproduktion og kreativ formidling, og han brænder for at sætte sit præg på uddannelsesområdet.

Camille Kirkegaard

Juniorkonsulent. Camille er i praktik fra Kommunikationsuddannelsen på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Hun har rødder i efterskole- og højskoleverdenen, og har siddet i bestyrelsen for Elevforeningen på Rønde Efterskole i flere år. Camille sidder i Landsstyrelsen for Folkekirkens Nødhjælps Ungdom, hvor hun arbejder med frivillighåndtering og engagering af unge i globale udfordringer.

Camille arbejder med markedsføring af VOSTOK kommunikation, er tilknyttet en række af VOSTOKs kunder og er ansvarlig for SEVERIN-PRISEN.

Magnus Hedegaard Hansen

Content creator. Det er Magnus, der søger for, at skolernes mobil-optagelser bliver til velfortalte og fængende historier på nettet. Magnus læser medievidenskab på kandidaten ved Aarhus Universitet med tilvalg i erhvervsøkonomi.

Magnus har interesseret sig for film og reklame siden gymnasietiden, og er en skarp video-klipper i diverse forskellige programmer og formater.

ADVISORY BOARD

Helle Trap Friis

Helle har beskæftiget sig med forretnings-udvikling i 32 år. Fra analyse- og markedschef i TDC over direktørposter for tøj og tilgængelighed til senior business innovation specialist for Alexandra Instituttet. Helle har også i en årrække drevet egen rådgivningsvirksomhed.

Se mere om Helle

Ved siden af dette har Helle haft en række poster i bestyrelser og advisory boards hos f.eks. NRGi Fibernet og Infrastruktur, Filmby Aarhus og Brabrand Erhvervsforening.

Helle er cand.mag. i dramaturgi fra Aarhus Universitet, certificeret i management fra Henley Business School og Master i Professionel Kommunikation fra Roskilde Universitetscenter.

Lige nu er det litteraturstudier ved Aarhus Universitet, bestyrelsesarbejde i kulturlivet og advisory boardet hos VOSTOK kommunikation, der fylder kalenderen.

Mød Helle på VOSTOKs blog.

Se mere om Helle på LinkedIn.

Ulf Bach-Vedel

Ulf er digital project manager hos Dansk Supermarked og blandt meget andet tidligere senior community manager hos TDC, hvis SOME-tilstedeværelse, han har været med til opbygge igennem en årrække. Ulf er også forfatter til en bog om kundehåndtering på sociale medier – og har sit eget konsulentfirma.

Se mere om Ulf

I VOSTOK kommunikation er Ulfs fokus at styrke den digitale tilstedeværelse forretningsstrategisk samt være rådgiver i helt særlige sager. Ulf er i øvrigt også barfodsløber og jæger, men det er en helt anden historie.

Se mere om Ulf på LinkedIn.

Jesper Tække

Jesper er Ph.D., medieforsker, foredragsholder og lektor på Aarhus Universitet. Interessen samler sig om samspillet mellem medier og mennesker: Hvad gør medier ved vores måder at være sammen og forstå hinanden på? Jesper har udgivet mange publikationer og bøger om dette, og er en aktiv deltager i den offentlige debat om f.eks. unge og sociale medier.

Se mere om Jesper

Jesper er også optaget af forholdet mellem digitale medier og undervisning, og er derfor en efterspurgt foredragsholder i f.eks. gymnasieskolen. Jespers arbejde bygger på mange måder videre på Ph.D.-afhandlingen, Mediesociografi.

Se mere om Jesper på LinkedIn.

Ring. Skriv. Hallo!

VOSTOK kommunikation
Balticagade 10B, 2. th.
8000 Aarhus C
mail: info@vostok.dk
telefon: 6130 5677
CVR: 33907206