VOSTOK søger kommunikationspraktikant fra august 2020

Kan du kommunikere om dagligdag og læring for Danmarks skoler og uddannelser?

Vi elsker skole og uddannelse. Vi elsker kommunikation. Vi holder til i et kreativt miljø på havnen i Aarhus med udsigt til krydstogtskibe, sæler og Dokk1. Har du mod – og kan du både være analytisk og producere noget konkret? Så der det dig, vi gerne vil have med på holdet.

 

Om os – tillid, mening og mod
Skole og uddannelse er samfundets maskinrum. Vi hjælper med at kommunikere præcist, strategisk – og gerne sjovt – om vigtige valg og den værdifulde hverdag for børn og unge på skoler og uddannelser over hele landet.

I dagligdagen er vi ekstern kommunikationsafdeling for en række af vores kunder. Fra kontoret i Aarhus vedligeholder vi hjemmesider, styrer sociale medier, laver digital markedsføring, klipper video og rådgiver. Vi løser også enkeltstående opgaver som hjemmesideproduktion, analyse, PR-opgaver og krisekommunikation.

Vi er et værdibaseret bureau med kerneværdierne tillid, mening og mod.

På kontoret betyder det en uformel omgangstone og en bund-seriøs tilgang til arbejdet. I forhold til vores kunder betyder det ærlighed og fokus på den gode relation. Også når vi ser forskelligt på en opgave.

Hvert år uddeler vi en national kommunikationspris. Det er her, du for alvor kommer ind i billedet.

Om dig – og dine opgaver hos os
Du læser kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og skal i praktik på 3. semester. Du kan vinkle, skrive skarpt og reflektere. Du har en forståelse for begreber som branding og strategi – og du har lyst til at arbejde med det i praksis.

Som person er du nysgerrig og idérig. Du tør springe ud i opgaver og give et bud. Du kan arbejde selvstændigt.

Du bliver ankerperson på uddelingen af SEVERIN-PRISEN, som finder sted i efteråret 2020. Prisen er for god, digital kommunikation for friskoler, højskoler og efterskoler. Her får du alle dine kommunikations-skills i spil – fra pressemeddelelser over billeder til videoproduktion og strategisk planlægning.

Du kommer til at se rigtig mange af dine produktioner ”derude:” Pressemeddelelserne bliver sendt og bragt, videoerne kommer online, og dine billeder bliver set.

Foruden SEVERIN-PRISEN, kommer du til at hjælpe med opgaverne for vores forskellige kunder. Når vi holder møder rundt omkring i landet, er du med. Og det er ikke bare som nikkedukke, men som reel sparringspartner. Vi vil meget gerne høre, hvad du tænker om det, vi laver.

Vær med til at planlægge din egen praktik
Det siger sig selv, at du skal have interesse i det ovenstående. Men vi vil gerne tilbyde dig mere. For du er vigtig for os.

Har du f.eks. særlig interesse for colorgrading i Final Cut, fotografering, digital markedsføring, medieteori, sociale medier eller andet, sørger vi sammen for, at disse ting bliver en fast bestanddel af din praktik.

Vi kan tilbyde skemalagt tid til fordybelse og faglig sparring. Dit engagement og nye viden gør, at vi alle bliver klogere.

Konkret kommer du til at

 • idéudvikle, optage og redigere video
 • arbejde med kommunikationsplaner og -strategier
 • arbejde professionelt med sociale medier
 • skrive pressemeddelelser og kontakte journalister
 • udvikle koncepter og brandingstrategier
 • skrive blog-indlæg og interviewe
 • fotografere og redigere billeder
 • koordinere med lærere og elever
 • arbejde med noget, som er af interesse for dig

Tror du, vi er et match?
Kontakt os! Hvis vi også tror, vi passer godt sammen, inviterer vi på kaffe. Så ser vi, om der er faglig og personlig kemi.

Det praktiske

 • Praktikken er 37 timer om ugen og løber fra start august 2020 og 6 måneder frem.
 • Send din ansøgning og CV til info@vostok.dk. Vi holder samtaler løbende og skriver under, når den rigtige er fundet.
 • Har du spørgsmål til praktikken, er du velkommen til at kontakte Rasmus på 6130 5677 eller rasmus@vostok.dk.
 • Du er også velkommen til at kontakte Camille, der var praktikant fra kommunikationsuddannelsen i efteråret 2019, og som nu er juniorkonsulent. Skriv på camille@vostok.dk eller ring til 3082 6301.

Ring. Skriv. Hallo!

VOSTOK kommunikation
Balticagade 10B, 2. th.
8000 Aarhus C
mail: info@vostok.dk
telefon: 6130 5677
CVR: 33907206