VOSTOKs julehilsen 2017 – med ønsket om et fantastisk 2018 til alle 🙂

GOD JUL OG GODT NYTÅR FRA VOSTOK kommunikation

Som børn skal vi rejse os. Når vi er voksne (og driver virksomheder!), skal vi ”op i helikopteren” og få overblik. Kierkegaard mente, vi bør kaste os ud på 70.000 favne vand og tro på det.

I 2017 gjorde vi det hele i VOSTOK kommunikation. Holdt seks-års fødselsdag sammen med både startups og etablerede virksomheder. Skabte løsninger, der fik flere folk til at tage på både vandrerhjem og efterskole, blive smarte med briller og kunsthåndværk, se på arkitektur, få styr på juraen, høre musik – og sætte ild til ukrudtet blandt de økologiske grøntsager!

Og apropos ild: Så sørgede vi også for, at et par kriser ikke fik fat og satte det hele i brand for de kunder, der var så uheldige at havne i mediemøllens… skulle vi sige skærsild?

På kontoret er vi blevet Nicklas Asschenfeldt og Frederik Sahlholdt rigere: To skarpe fyre, som studerer kommunikation på Aarhus Universitet, når de ikke klipper film i Final Cut Pro og styrer sociale medier hos VOSTOK kommunikation.

Bagved det hele har vi fortsat Helle Trap Friis som med 30 års erfaring med forretningsudvikling tilfører en ting eller to til planerne for virksomheden i VOSTOKs advisory board. Helle fik i dette år selskab af Ulf Bach-Vedel, som pt. er ved at vende op og ned på de digitale arbejdsgange som digital project manager i Dansk Supermarked. Helle og Ulf har begge en fortid i TDC som hhv. analyse- og markedschef og senior community manager. De er uvurderlige i den daglige udvikling af en voksende butik. Kom ikke og sig, at intet godt kommer ud af monopoler.

Helle, Ulf og jeg har planer for 2018, har vi. Vi tager jævnligt en tur i helikopteren. Vi sørger for at få det bedst mulige overblik over vores egen butik og eget marked. Ligesom vi gør det for vores kunder. Det giver overblik, rød tråd – og tillid.

Vi håber for dig, at du også i 2018 kommer op – helt op i den overbliksskabende helikopter, så du kan se, at du kan tro på tingene. Så de 70.000 favne vand under dig ikke er andet end Blue Ocean.

Vi ønsker dig en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår – vi glæder os til 2018!

De bedste hilsner fra VOSTOK og Rasmus