Helle Trap Friis har beskæftiget sig med forretningsudvikling i 32 år hos bl.a. TDC og Alexandra Instituttet – for at nævne nogle få. Siden sensommeren 2016 har hun været den bærende søjle i VOSTOK kommunikations advisory board. Mød Helle her – og hør om hendes karriere og nuværende rolle i VOSTOK kommunikation.

Hvad er den største oplevelse i din karriere?

Mine bedste og største oplevelser har været at skulle opbygge og udvikle virksomheder og organisatoriske enheder. Det var f.eks. en meget spændende mulighed at få lov at bygge TDC’s analyseenhed op helt fra bunden: At lægge en strategi og efterfølgende eksekvere den i et tæt samspil med øvrige ansatte – i behørig respekt for kunder og marked. At få mulighed for at sammensætte en gruppe af personer som med deres forskellighed – faglige baggrunde, personligheder, interesser, køn og alder – skabte resultater. Som var i stand til at opbygge og udvikle metoder, der fik stor anerkendelse såvel strategisk som taktisk/operationelt.

Hvad har du lært mest af?

Nye opgaver – ting jeg ikke har prøvet før. Det er et privilegium at få lov til at afprøve tanker og ideer i nye virkeligheder. I forbindelse med opbygning af virksomheder og enheder har det været det at opleve, hvor positivt forskellighed under fælles værdier fungerer.

Hvem har inspireret dig mest?

Personer jeg har mødt på min vej i mange forskellige sammenhænge. De mest inspirerende personer har været fagligt dygtige, engagerede og nytænkende, samtidig med at de har været åbne og rummelige overfor andres ideer og tanker.

Hvad laver du i VOSTOK kommunikation?

Jeg vil i VOSTOKs advisory board gerne bidrage med spørgsmål, kommentarer og erfaring, der kan bringe virksomheden videre i udvikling og vækst

Hvad ser du som VOSTOK kommunikations største styrke?

VOSTOK har en dyb faglig interesse i begrebet kommunikation. VOSTOK forstår at omsætte sin faglighed i strategiske, taktiske og operationelle greb, som giver mening for kunderne. Og så har VOSTOK de tre værdier som jeg sætter højest: fokus på det væsentlige, kvalitet i det udførte arbejde, og disciplin til at overholde deadlines og planer. Det, suppleret med en god portion kreativitet, giver et ret unikt resultat.

Helle Trap Friis studerer nu litteraturvidenskab ved Aarhus Universitet ved siden af sit arbejde hos VOSTOK kommunikation og som bestyrelsesformand i kulturlivet.

Se mere om Helle og VOSTOK kommunikations advisory board her.

Se Helles profil på LinkedIn.