Studenterjob hos VOSTOK kommunikation: Content creator

Kan du klippe video? Kan du skrive? Tage billeder? VOSTOK kommunikation er specialbureau for skoler og uddannelser. Vi skildrer skole- og studielivet på vegne af vores kunder gennem en række forskellige content-formater, på hjemmesider og ved hjælp af digital marketing.

Dit arbejde vil primært bestå i at klippe video i Final Cut på VOSTOKs mac. Derudover kan der blive tale om andre opgaver med et journalistisk eller strategisk tvist. F.eks. billeder eller tekst-opgaver.

Jobbet er et studenterjob, og er i første omgang et vikariat for vores dygtige content creator, som skal i praktik indtil januar 2020. Vi satser på at have så meget vækst og god energi i butikken, at du kan blive hos os derefter.

Arbejdsomfanget er 10 – 15 timer om ugen. Vi fordeler timerne, så de passer med dine studier.

VOSTOK går op i dannelse, uddannelse og skole. Vi er til for skolernes skyld. Det hele drejer sig om skolens rolle og ansigt i en digital tidsalder.

Fagligt er vi dybt ambitiøse. Derfor har vi Aarhus’ klogeste advisory board bestående af en medieforsker, en tidligere markedschef for TDC samt en stragegisk SOME-ekspert. Vi deltager i den løbende debat, skriver kronikker og rådgiver skoleledelser over det meste af landet.

Vores grundlæggende værdier er tillid, mening og mod. Det betyder, at du skal være til at stole på, være dedikeret til at skabe god mening for kunden i vores produktioner samt have modet til at diskutere og mene noget om vores løsninger. Vi sætter pris på, at du også vil være med til at mene noget om, hvordan vi gør tingene i VOSTOK.

Deadline for ansøgning er tirsdag den 11. juni 2019. Vi holder samtaler fredag den 14. juni 2019.

Skriv “content creator” i emnefeltet – vi glæder os til at høre fra dig.

Se mere på siderne her eller ring til Rasmus på telefon 6130 5677 for at høre mere.