1:1 webinar om grundfortællingen

Tilmeld tirsdag den 12. marts 2024 kl. 15
1 Step 1
Jeg vil gerne høre mere om efterskolekommunikation fra VOSTOK kommunikation ApS i form af invitationer til webinarer, guides og lignende.Vi udsender lejlighedsvist, når vi har noget relevant. Du kan til enver tid framelde dig ved at skrive til info@vostok.dk
Jeg kender til og accepterer privatlivs- og datapolitikken, som jeg finder herunder.privatlivs- og datapolitik for VOSTOK kommunikation ApS
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Tilmeld torsdag den 4. april 2024 kl. 15
1 Step 1
Jeg vil gerne høre mere om efterskolekommunikation fra VOSTOK kommunikation ApS i form af invitationer til webinarer, guides og lignende.Vi udsender lejlighedsvist, når vi har noget relevant. Du kan til enver tid framelde dig ved at skrive til info@vostok.dk
Jeg kender til og accepterer privatlivs- og datapolitikken, som jeg finder herunder.privatlivs- og datapolitik for VOSTOK kommunikation ApS
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Jeg vil gerne have webinaret tilsendt
1 Step 1
Jeg vil gerne høre mere om efterskolekommunikation fra VOSTOK kommunikation ApS i form af invitationer til webinarer, guides og lignende.Vi udsender lejlighedsvist, når vi har noget relevant. Du kan til enver tid framelde dig ved at skrive til info@vostok.dk
Jeg kender til og accepterer privatlivs- og datapolitikken, som jeg finder herunder.privatlivs- og datapolitik for VOSTOK kommunikation ApS
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Lyt til podcast om grundfortællingen her