Viborg Stift

1 Step 1
Tilmeld webinaret 'Sogn og Kommunikation' - jeg ønsker en alternativ dato

Webinaret bliver optaget og sendt til deltagerne efterfølgende. Det er muligt at deltage anonymt ved at slukke for både kamera og mikrofon. 

Du kan også herunder vælge udelukkende at få webinaret tilsendt, når det er afholdt.

Jeg ønsker webinaret tilsendt uden deltagelse
Jeg vil gerne høre mere om kirke og kommunikation fra VOSTOK kommunikation ApS i form af invitationer til webinarer, guides og lignende.Vi udsender lejlighedsvist, når vi har noget relevant. Du kan til enver tid framelde dig ved at skrive til info@vostok.dk
Jeg kender til og accepterer privatlivs- og datapolitikken, som jeg finder herunder.privatlivs- og datapolitik for VOSTOK kommunikation ApS
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right