Kan du kommunikere om uddannelse – og vil du forretningsudvikle?

VOSTOK kommunikation hjælper skoler og uddannelser over hele landet med PR, content og kommunikation. Vi er Danmarks eneste virksomhed udelukkende specialiseret her. Vi står overfor en udvidelse og søger derfor en lønnet praktikant, som både vil være med til at servicere de eksisterende kunder og udvikle forretningen til ”next level.”

Dine opgaver

Du får hovedansvaret for det, der allerede kører godt: De faste samarbejder om content og online marketing med vores dejlige kunder i fri- og efterskolebranchen. I ugens første 15 timer laver du:

  • Contentplaner og oplæg til video i samarbejde med elever og lærere
  • Optager video og tager billeder hos kunder
  • Redigerer i Final Cut Pro og Photoshop
  • Skriver opslag til SOME og annoncer til f.eks. Google Ads

På en almindelig uge er der derfor 22 timer til udvikling og eksekvering af:

  • Nye kommunikationsydelser og måder at hjælpe kunderne på – både i form af nye produkter samt nye typer af samarbejder
  • Udvikling af kurser og sparringsforløb for skoleledere og forvaltninger
  • Strategi for og eksekvering af VOSTOKs egen kommunikation på skrift, video og billeder (herunder naturligvis hjemmeside og sociale medier)
  • Er der tid og energi til mere, er der et bog- og videoprojekt samt forskellige netværksinitiativer mv. i pipeline

Du behøver ikke at kunne det hele på forhånd. Vi lærer dig gerne at begå dig i Photoshop og Final Cut, betjene kameraet osv. Det vigtigste er, at du har mod på opgaverne – og er god til at se mulighederne i forskellige medier, formater og platforme. Hjælp og sparring er altid nær – som regel lige på den anden side af skrivebordet.

Om VOSTOK kommunikation

VOSTOK kommunikation ligger på havnen i Aarhus med gåafstand til sæler, domkirken og Dokk1. Vi har etableret os som en seriøs spiller på vores felt. Vi har senest leveret ekspertkommentarer og debatindlæg til Altinget, TV2 Østjylland, Politiken Skoleliv, Efterskolebladet  og Tidsskriftet Ledelse i Morgen. Vi er med i et uddannelsespolitisk netværk, sidder i bestyrelser og ved, hvad der rører sig indenfor skole og uddannelse. Samtidig uddeler vi årligt en national kommunikationspris.

Vores indsigt kombinerer vi med en kompromisløs tilgang til kommunikation. Tingene skal sidde i skabet og være fagligt funderede. Vi har leveret en lang række solide resultater for skoler med kommunikation og online marketing. Det har vi, fordi vi gør os umage og fordi vi lytter: Til vores kunder, vores dygtige advisory board, vores netværk af medieforskere og ledere samt ikke mindst dem, det hele drejer sig om – de kommende elever og studerende.

Stemningen på kontoret er uformel og præget af løbende dialog om det, vi laver. Vi er kun gode, når vi lytter til hinanden og andre. Der er frugtordning og alt det økologiske kaffe, du kan drikke. Vi deler rum og mødelokaler med en række andre spændende virksomheder i forlags- og nyhedsbranchen.

Sådan ansøger du

Send din ansøgning og cv til rasmus@vostok.dk. Ring (6130 5677) eller kom gerne forbi, hvis du har spørgsmål. Vi søger praktikant fra februar 2021 og halvt år frem. Praktikken er lønnet. Se mere på www.vostok.dk.