Video fra elev til elev – når eleverne selv fortæller om skolen

VOSTOK kommunikation har i længere tid samarbejdet med Skt. Knuds Skole i centrum af Aarhus om at vise skolens liv og dagligdag på video. Skt. Knuds Skole er blot én af flere uddannelsesinstitutioner, som VOSTOK de senere år har hjulpet med video-indhold til deres forskellige platforme. For hvem er bedre til at vise en skoles kvaliteter end dens egne elever?

Filmet af 8. klasse

Et dygtigt mediehold fra 8. klasse har mobil-filmet efter oplæg fra VOSTOK kommunikation, sendt det til vores film-crew på Aarhus havn og godkendt de færdige produkter. På den måde har vi ugentligt produceret frisk video og dækket mange facetter af livet på Skt. Knuds Skole – og projektet er stadig i gang.

Der skal nemlig indhold til på de sociale medier for at skaffe synlighed. Det skal være fængende og autentisk. Det skal være hurtigt og “snackable.” Samtidig skal der fortælles noget med indholdsmæssig dybde.

Det er en udfordring – og få uddannelsesinstitutioner er gearede til at producere indhold i det omfang, de egentlig har brug for. Indhold med dybde – og som folk tror på, når de ser det.

En samlet løsning til skoler

VOSTOK kommunikation har derfor udviklet en samlet løsning på video-produktion til brug for skoler og ungdomsuddannelser: Fra konkrete video-oplæg, samarbejde med elever, lærere og ledelse til det rigtige udstyr til brug ved mobil-film. Der er typisk ikke brug for mere end en god mikrofon. Det vigtigste er idéen og en konsekvent gennemførsel af projekterne fra start til slut. Eleverne og studerende skal føle sig trygge som med-afsendere af indhold, og ledelsen skal vide, at tingene har den rigtige strategiske retning.