28. august 2017: VI AFHOLDER PT. SAMTALER OG MODTAGER IKKE FLERE ANSØGNINGER I DENNE RUNDE

VOSTOK kommunikation søger studentermedhjælper til vores kontor på havnen med udsigt til centrum og DOKK1. Vi er et lille, prisnomineret bureau, som gør kommunikationen strategisk for SMV’er og uddannelsesinstitutioner. Helst jordnær – med humor og kant, hvor det giver mening. I logoet finder du både den røde tråd og hjerterytmen. Det er sådan, vi gerne vil arbejde.

Tingene går stærkt, og vi har løbende brug for nye input og ekstra kræfter til opgaverne. Det er her, du kommer ind i billedet.

Det kan og vil du som studentermedhjælper

Vi har brug for en studentermedhjælper, som forstår sig grundlæggende godt på sociale medier – ikke mindst den strategiske side af sagen. Du ved, hvad en begavet indsats kan gøre for en virksomhed, en uddannelsesinstitution eller en startup. Du har styr på trends og tendenser. Du har erfaring med at producere og evaluere (gerne vha. af branchens store buzzword: måling).

Derudover vil det være virkelig godt, hvis du har konkret erfaring med og viden om eksempelvis:

  • Indesign og Photoshop
  • WordPress og SEO
  • Klipning af film i f.eks. Final Cut Pro

Du kan også være frisk på at lære noget af det – eller det hele!

Du er struktureret og selvkørende. Noget så gammeldags som pligtopfyldende. Du vil noget her i verden. Sådan har vi det selv – og vi vil gøre alt, for at være en god, lærerig og behagelig arbejdsplads for dig.

Omfang: 10 – 15 timer pr. uge.

Kort ansøgning med (link til) CV, portfolio eller andet relevant materiale sendes til rasmus@vostok.dk. Vi holder samtaler løbende

Mere om VOSTOK kommunikation

Se f.eks. mere om os i bloggen her og under “om os” her. Vi arbejder løbende for institutioner som f.eks. Tommerup Efterskole og OrkesterEfterskolen, som bl.a. har fået nye kommunikationsplaner, og som løbende bliver serviceret med indhold til sociale medier m.v. samt virksomheder som ENVO-DAN og DK OPTIK, hvor vi har haft skarpt fokus på effektfuld kommunikation på bl.a. hjemmesider og sociale medier. Herudover arbejder VOSTOK i stigende omfang med krisekommunikation og organisatoriske problemstillinger og potentialer.